Lyø Ølejr

Kære Ø-lejrfolk

I Lyø-gruppen er vi håbefulde og regner med, at pandemien når at komme nok under kontrol inden sommer til, at vi kan afholde sommerens lejre i en form, der minder om den vi kender og savner. Meget vil blive anderledes i år, end det plejer at være, og det starter allerede med tilmeldingen. I første omgang vil vi sælge 45 billetter til hver uge, da vi arbejder ud fra et formodet forsamlingsloft på 50. Såfremt forsamlingsloftet bliver hævet, vil vi naturligvis sælge flere billetter.

Nederst i dette opslag kan du læse mere om de vilkår og forhold på selve lejren, som vil blive anderledes i år, end du kender dem fra tidligere. Læs gerne det hele 😊

Således bliver tilmeldingsproceduren:

1. Med start kl 12.00 mandag d. 1 marts kan du sende en mail til olejrlyo@gmail.com og skrive, hvilken uge du ønsker at melde til samt navn og alder på alle, der skal tilmeldes. Der kan kun tilmeldes til hele uger.

2. Du vil indenfor 7 dage modtage en bekræftelse på din tilmelding og et mobilepaynummer, hvor du skal mobilepay’e det fulde beløb. Vær opmærksom på betalingsfristen og husk at skrive dit fulde navn i beskedfeltet. Hvis du ikke har mobilepay, er der mulighed for bankoverførsel.

3. Du får indenfor 7 dage en bekræftelse på din betaling, og først da er din(e) plads(er) sikret.

Det er en selvfølge, at vi behandler de indkomne mails i den rækkefølge, vi modtager dem, og vi lover at arbejde så hurtigt, vi kan.

Vi er klar over, at denne tilmeldingsprocedure er noget mere bøvlet, end I er vant til (også for os!), men det er den eneste måde, vi kan sikre den fleksibilitet, vi har brug for for at kunne planlægge og afvikle lejre uden på forhånd at kende sommerens restriktioner og begrænsninger.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed, så vi sammen kan få det til at lykkes.

På Lyø-gruppens vegne,

Louise.

Herunder kan du (igen) se, hvilke uger, vi planlægger til sommer. Som altid skifter vi lejr om lørdagen:

Uge 25, 19-26/6: Forlejr

Uge 26, 26/6-3/7: Dansk Spillemandsmusik og Pileflet

Uge 27, 3/7-10/7: Hyg dig

Uge 28, 10/7-17/7: Rytmisk

Uge 29, 17/7-24/7: Nordisk

Uge 30, 24/7-31/7: Nordisk

Uge 31, 31/7-6/8: Balkan

Efterlejr: fra fredag i uge 31, dvs d. 6/8-8/8

Corona-restriktioner for Lyø ølejr 2021

Lyø ølejr skal i år afholde lejr på en anden måde:

Hver uge vil blive betragtet som hver sin lukkede ”boble”, og man skal derfor tjekkes ind ved indgangen, før man får adgang til lejren.

Deltagelse på en lejr forudsætter at man er symptomfri og har et gyldigt coronapas ved lejrens start. Børn under 12 år behøver ikke været testet men skal selvfølgelig være symptomfri.

Der vil ikke være offentlig adgang til lejren.

Der vil ikke være adgang for gæster.

Medbring eget sovetelt. Der vil i år ikke blive stillet fælles sovetelte til rådighed.

Man er velkommen fra start-lørdagen kl. 14.00, og lejren skal være forladt på slut-lørdagen senest kl. 12.00 (vi gør rent i 2 timer).

Hvis de til den tid anviste hygiejne- og smittebegrænsningsregler ikke respekteres, vil vi forbeholde os retten til at sende folk hjem.

Skulle du blive syg eller have symptomer på Corona, skal du blive hjemme og kontakte ugens regnskabsfører. Så får du naturligvis din billet refunderet.

Lyø er en perle i det sydfynske øhav. Med sin bakkede natur, særegen kultur og traditionsrige historie byder Lyø dig velkommen ca. 40 minutter efter, du har taget færgen fra Fåborg.
Ø-lejren ligger på den sydligste del af øen, fredeligt isoleret i en frodig natur med udsigt og direkte adgang til havet. Den byder på et fællesskab fyldt med traditioner og fornyelse.
Med emneuger i det musikalske er det ferieform, der opfordrer til musikalitet, kreativitet og afslapning. Medbring endelig akustiske instrumenter (der er ingen strøm). De forskellige musiktemaer understøttes med forskellige former for inspiration og igangsætning, men det er din aktive indsats, der er med til at skabe oplevelserne – musikalsk, medmenneskeligt og socialt.

Vi har et dansetelt, et stort køkkentelt med alt udstyr til madlavning og spisning, sovetelte, badefaciliteter, sauna, bålplads, svedehytte, volleyball og andet. Det praktiske er vi fælles om. Al mad, indkøb, opvask, rengøring og andet sker kun ved fælles hjælp i en natur, som opfordrer til omtanke.

Glæd dig til havbad, solbad, brusebad og vær med til at synge solen ned, så stjernerne stille kan stige – til nydelse for beskueren – og senere trække solen op til endnu en dag med glade toner fra den musikalske, såvel som den, der blot nyder at lytte og være til. Og slappe af, bare slappe af!

Lyø lejren er ejet og bliver arrangeret af “Foreningen Lyø-ølejr”

Vedtægter og andre dokumenter vedrørende Lyø Ølejr foreningen