Lyø Ølejr

Covid-19 2020

Bestyrelsen i foreningen Lyø-ølejr har besluttet at der ikke bliver afholdt lejre i år på Lyø.

Begrundelserne er mange og her kommer de vægtigste:

Indtil videre er kravet, om at kun 10 personer må mødes ikke ophævet. Der er snak om, at grænsen muligvis bliver hævet til 30-50 personer, men intet er officielt endnu.

Og 30-50 personer medfører, at stort set ingen lejre kan afvikles, uden deltager begrænsning. Og i den forbindelse skal det også nævnes at der skal være 1 meter mellem folk. Hvilket er meget svært at gennemfører i forbindelse med måltiderne.

En anden årsag til at vi aflyser, er lejrens køkken (herunder fælles madlavning) og latrinære forhold. Man bør være meget opmærksom på hygiejne. Vi mener, at det bliver svært at opretholde den nødvendige hygiejne på lejren med de krav, der stilles på nuværende tidspunkt.

Desuden har vi overvejet, hvordan man kan forsvare, hvis pludselig en hel lejr har corona. Eller hvilket ry lejren vil få, hvis vi bliver dem, der spreder corona på Lyø.

Alle får deres billetter refunderet, man skal blot henvende sig til Ticketmaster. Oplys 4 sidste ciffere på det betalingskort som købet er fortaget på samt oplys ordrenummer på købet. Så bliver pengene tilbageført på det kort hvor billetterne er købt.

For refundering:

  • Er dine billetter købt med enten betalingskort, PayPal eller Klarna via ticketmaster.dk eller Ticketmaster Danmarks Servicecenter vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder. Du behøver ikke foretage dig noget.

  • Er dine billetter betalt helt eller delvist med gavekort eller MobilePay bedes du kontakte Ticketmaster Service Center på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk. Du bedes oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling samt det reg. og kontonummer du ønsker beløbet overført til.

  • Er dine billetter købt på et fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, kan du få billetterne refunderet på salgsstedet eller kontakte Ticketmasters Servicecenter på tlf. 7015 6565 – alle hverdage mellem kl. 10-14. Hav venligst din billet ved hånden, hvis du kontakter os.

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Lyø er en perle i det sydfynske øhav. Med sin bakkede natur, særegen kultur og traditionsrige historie byder Lyø dig velkommen ca. 40 minutter efter, du har taget færgen fra Fåborg.
Ø-lejren ligger på den sydligste del af øen, fredeligt isoleret i en frodig natur med udsigt og direkte adgang til havet. Den byder på et fællesskab fyldt med traditioner og fornyelse.
Med emneuger i det musikalske er det ferieform, der opfordrer til musikalitet, kreativitet og afslapning. Medbring endelig akustiske instrumenter (der er ingen strøm). De forskellige musiktemaer understøttes med forskellige former for inspiration og igangsætning, men det er din aktive indsats, der er med til at skabe oplevelserne – musikalsk, medmenneskeligt og socialt.

Vi har et dansetelt, et stort køkkentelt med alt udstyr til madlavning og spisning, sovetelte, badefaciliteter, sauna, bålplads, svedehytte, volleyball og andet. Det praktiske er vi fælles om. Al mad, indkøb, opvask, rengøring og andet sker kun ved fælles hjælp i en natur, som opfordrer til omtanke.

Glæd dig til havbad, solbad, brusebad og vær med til at synge solen ned, så stjernerne stille kan stige – til nydelse for beskueren – og senere trække solen op til endnu en dag med glade toner fra den musikalske, såvel som den, der blot nyder at lytte og være til. Og slappe af, bare slappe af!