Lyø Ølejr

Ølejr 2021:
Corona-pandemien påvirker fortsat alles liv. Men det ser ud til at lysne ude i horisonten. Så derfor skal vi også planlægge Ølejr til sommer:
Lyøgruppen har holdt møde, og årets Ølejr-uger er blevet lagt som følger:
Uge 25: Forlejr
Uge 26: Dansk Spillemandsmusik og Pileflet
Uge 27: Hyg dig
Uge 28: Rytmisk
Uge 29: Nordisk
Uge 30: Nordisk
Uge 31: Balkan
Efterlejr: fra fredag i uge 31
Samfundets sundhedsmæssige udfordringer gør, at vi må se frem til at holde Ølejre under nogle lidt andre forhold end normalt. Derfor planlægges der lejre i ”hele” kalenderuger. Vi må imødese andre restriktioner, herunder deltagerbegrænsning, og følger situationen tæt. Vi regner med at kunne begynde at sælge billetter som normalt fra ca.1.marts. Hold dig orienteret herinde om nyt, Vi ses på ’Øen.

Lyø er en perle i det sydfynske øhav. Med sin bakkede natur, særegen kultur og traditionsrige historie byder Lyø dig velkommen ca. 40 minutter efter, du har taget færgen fra Fåborg.
Ø-lejren ligger på den sydligste del af øen, fredeligt isoleret i en frodig natur med udsigt og direkte adgang til havet. Den byder på et fællesskab fyldt med traditioner og fornyelse.
Med emneuger i det musikalske er det ferieform, der opfordrer til musikalitet, kreativitet og afslapning. Medbring endelig akustiske instrumenter (der er ingen strøm). De forskellige musiktemaer understøttes med forskellige former for inspiration og igangsætning, men det er din aktive indsats, der er med til at skabe oplevelserne – musikalsk, medmenneskeligt og socialt.

Vi har et dansetelt, et stort køkkentelt med alt udstyr til madlavning og spisning, sovetelte, badefaciliteter, sauna, bålplads, svedehytte, volleyball og andet. Det praktiske er vi fælles om. Al mad, indkøb, opvask, rengøring og andet sker kun ved fælles hjælp i en natur, som opfordrer til omtanke.

Glæd dig til havbad, solbad, brusebad og vær med til at synge solen ned, så stjernerne stille kan stige – til nydelse for beskueren – og senere trække solen op til endnu en dag med glade toner fra den musikalske, såvel som den, der blot nyder at lytte og være til. Og slappe af, bare slappe af!