Hvordan siden er bygget op

Vi har brugt et standard cms (content management system) der hedder WordPress for at opbygge siden.  Vi undersøgte først cms systemerne Joomla. Drupal, det danske Typo3 og WordPress. Selv om det ummiddelbart  ville nemmere at programmere noget op selv (Ole har ret stor erfaring både med html og php) så har vi valgt en standard cms system, da dette muliggører

  • At mange kan editere siden og komme med indlæg
  • Vi valgte WordPress, fordi det var nemt at bruge og fordi der er så mange unge mennesker der anbefaler det og bruger det.
  • WordPress var (i efteråret 2012) den eneste der havde et gratis adaptive design. Vi bruger en adaptiv template, der gør det nemmere at bruge hjemmesiden fra en mobiltelefon.
  • WordPress er oprindelig lavet til “blogs” (dvs. weblog-diskusions-sider). Den er god til at lave diskussioner, det vil sige at alle kan komme med indlæg.
  • Der er mere end 1500 forskellige standardlayouts og  mere end 20.000 “plugins” hvoraf de fleste er gratis (de bedste skal der betales et mindre beløb for) som kan downloades til WordPressBesværlige funktioner, såsom spam-fjerning fra indlæg, skal bare installeres, og sættes op så virker de.

Skriv til os hvis du er interesseret til at hjælpe med at bygge siden op. Specielt hvis du har arbejdet med WordPress, og kan anbefale nogle gode moduler.
(Der er over 10.000 wordpressmoduler, det er bare om at vælge de rigtige til at gøre siden interessant)

 

Skriv et svar