Uge 31 Nordisk

Nordisk folkemusik og dans

 lørdag 27. juli – lørdag 3. august 2024

Billetter til årets lejre

Der er nye noder nederst

Den nordiske periode på Lyø er en musikalsk ø-lejr både for musik-udøvende og musik-nydende. Vi fokuserer på gode oplevelser af fællesskab med musikken og naturen. Spiller du et instrument, eller er du bare glad for musik, så kom og vær med.

Der vil være igangsætning udi det musikalske både for dig, der er begynder på dit instrument og dig, der er lidt mere øvet. Medbring dit eget unplugged instrument og bliv inspireret, lær nyt, eller vis os, hvad du er god til. Violin, guitar, harmonika, fløjte, ukulele, eller (fyld selv ind/ud) – og du kan være med til at spille op til dans om aftenen, hvis du vil.

Vore igangsættere er en kombination af erfarne musikere og unge musikanter, der støtter op om spilleglæde, sang, dans og musikalsk synergi. I år har vi valgt at have igangsættere både i hele perioden og i kortere workshops for at favne diversiteten og have noget for (næsten) enhver, der vil være med.

Ugen er præget af jams og fællessang til musikledsagelse, og vi holder traditionerne i hævd med sanglege og eventyr for børn og barnlige sjæle. Vi bager kager, synger solen ned og tænder bål i de lyse sommernætter.

Dansen kan du lære, eller blive bedre til, i løbet af dagen og den udøves under friere former til dansebal, når solen er gået ned. Husk dine dansesko.

Alderssammensætningen på ugen fordeler sig normalt jævnt over generationerne fra nyfødt til pensionsalderen, så der vil være noget og nogen for enhver, samt mulighed for samvær og sammenspil på tværs af generationerne.

Praktisk information:
Kontaktperson: Lærke Mørk Rossen og Freja Secher Mathiasen
Mail: regnskabnordisk@gmail.com (Kontaktes per mail.)

lyø 542

[ListNoder uge=’nordisk’ ]

Billetter til årets lejre